При сегашната околна температура няма сериозна опасност от прегряване, но по принцип ако се запуши питата на радиатора, такава опасност си съществува. Вентилатори не помагат.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Термостат за 2.4 JTD 140 к.с. - какъв и откъде?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеПри сегашната околна температура няма сериозна опасност от прегряване, но по принцип ако се запуши питата на радиатора, такава опасност си съществува. Вентилатори не помагат.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
То за това найлон и тънка хартия пред радиатора не се слагат.Слага се картон.Найлонът може да се лепне в питата и отиваш на смяна на радиатор,щото изстъргване няма,а тънката хартия се мокри е се набива в питата и после зор се чисти.Картонът оставя достатъчно разстояние за принудителната циркулация.Скоро ми се наложи да карам така едно хлопелоподобно,докако се прибера и сменя термостата.Проблеми не е имало.
С найлон може да се запушват само отвън решетките,далече от питата.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеТо за това найлон и тънка хартия пред радиатора не се слагат.Слага се картон.Найлонът може да се лепне в питата и отиваш на смяна на радиатор,щото изстъргване няма,а тънката хартия се мокри е се набива в питата и после зор се чисти.Картонът оставя достатъчно разстояние за принудителната циркулация.Скоро ми се наложи да карам така едно хлопелоподобно,докако се прибера и сменя термостата.Проблеми не е имало.
С найлон може да се запушват само отвън решетките,далече от питата.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от krisran Покажи съобщениеспукан е
Ако е спукан радиаторът ще ти се губи охладителна течност и дори ше се вижда да капе по земята. Това така ли е? Да не би някой да те будалка нещо за да те набута със смяна на радиатор?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от krisran Покажи съобщениеГубя течност.Доливам антифриз.Вече не ходя по майстори,защото ми разказаха игричката,яко набутване....Свалих кората и видях че радиатора е фитка.Взела съм друг и тия дни като позатопли времето ще го сменя.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Купувай народе Берн..техната майка мръсна долна кирлива,и майките на всички нещастници които внасят и продават боклуци в тая измикярска държавица.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеКупувай народе Берн..техната майка мръсна долна кирлива,и майките на всички нещастници които внасят и продават боклуци в тая измикярска държавица.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
Comment